Home

Scheurherstel-certificaat

Welkom op de website van UBB Totaal Scheurherstel

UBB is specialist in het renoveren en restaureren van gevels. Onze werkzaamheden variëren van het herstellen van metselwerk tot het verwijderen van versleten voegwerk met als specialisme scheurherstel. We blijven constant investeren in vernieuwing en verbetering door op de hoogte te zijn van de technieken en ontwikkelingen. Met ons team beschikken wij over alle specialisaties om uw gevel terug te brengen in originele staat. Op onze website laten we u kennis maken met ons bedrijf en onze diensten.

Scheurherstel

Door tal van factoren is het metselwerk van uw gevel onderhevig aan belastingen en invloeden. Dit kan leiden tot spanningen en scheuren. Voor alle typen scheuren hebben wij een passende methode. Graag bieden wij u de juiste voorlichting en stellen een duidelijk herstelplan op. Na herstel bent u weer jarenlang verzekerd van een goede gevel.

Kennis en expertise

Uw eigen woning is een waardevol bezit. Voorkom waardedaling en investeer tijdig in onderhoud en herstel. Graag herstellen wij de gevel weer in originele staat. Van herstel van kleine panden tot grootschalige projecten, wij hebben de kennis en expertise om de meest complexe renovaties uit te voeren.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Vindt u op onze website geen antwoord op uw vragen? Ook dan staan wij u graag te woord. 

 

UBB Scheurherstel logo
UBB Scheurherstel
Youtube video
UBB Scheurherstel logo
UBB Scheurherstel
Tekst

‚Äč

UBB Scheurherstel logo
UBB Scheurherstel

Copyright © UBB Scheurherstel 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl